Субота, 27.04.2024, 04:07
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу


Головна » 2018 » Травень » 10 » «Теплота сімейного вогнища»
10:32
«Теплота сімейного вогнища»

Протягом березня-травня в школі проводили родинні свята            

16 березня 2018 р. відбулося родинне свято «Свято дружньої родини», яке підготували для своїх батьків учні сьомого класу з класним керівником Іглінтович В.В. Була проведена щира, душевна розмова про сім’ю, про роль у ній батьків, бабусь та дідусів, про класну та шкільну учнівську родину. Семикласники продемонстрували створені дома стіннівки «Це я люблю робити з родиною». Розповіді дітей, про те як хто любить проводити час з близькими, доповнили їх рідні. Учні та батьки із задоволенням брали участь у конкурсах і змаганнях, де допомагали один одному, коли входили до однієї команди або були суперниками у різних. Хорошим доповненням до усього цього були поетичні рядки та пісні про родину, батьків, Україну та добро. Півторагодинне свято у теплій, щирій родинній атмосфері та веселому настрої минуло як мить… і завершилося бажанням частіше зустрічатися «у колі дружної родини»

,,Життя земного – нерозривне коло”

Під такою назвою відбулося родинне свято в шестикласників. В ньому взяли участь дідусі й бабусі, мами і тата діти, вчителі. Свято для школярів стало освідченням до своєї сім’ї, бажанням зробити для неї щось приємне. Діти представляли свої родоводи, намалювали родині дерева. Батьки і діти взяли участь в конкурсах ,,Склади Приказки”  ,,Одягни Маму” ,,Впізнай Мамині Руки” ,,Склади Портфель”… Жартівливі гуморески ,,Бабусина Помічниця”  ,,Працьовита Сім’я  ,,Допомога Мамі” . Сценка ,,Сучасні Будьні Української Родини”  Представляли учні Бойчук.О Зіньков.С  Клехо.О Дударевська.О  Войнович.Б

Пісня ,,Любий Того” прозвучала у виконані Вавринюк Вікторії.

В 5­-му класі Вільхівської школи відбулось родинне свято «Теплота сімейного вогнища». На зустріч завітали всі батьки учнів класу. У дружному колі присутні заспівали карооке про родину, кожна родина презентувала свій талант, взяли участь у конкурсах. Діти вручили батькам сувеніри, виготовлені своїми руками. Для всіх було сюрпризом побачити фільм з сімейних фото учнів, під час перегляду якого обличчя батьків і дітей світилося радістю.

Кажуть, що у світі багато нерозгаданих таємниць, але одна найбільша з поміж них це любов до батьків і дітей. Такими словами класний керівник 9-го класу Ващук  В.Л розпочала родинне свято «День народження». На святі були присутні найрідніших люди усіх дітей. Батьки поділилися цікавими спогодами про народження і виховання своїх дітей. Учні підготували презентацію про себе, знак зoдіоку, походження свого імені, і які відомі люди прославили їх імена у світі. Звучали поезії і пісні про родину, батьків. Цікавили на святі були конкурсив яких брали участь батьки і діти.

За доброю укр. традицію учаники свята смакували іменний торт.

04.05.2018р в 4 класі відбулося свято ,,Шануй Батьків Своїх” на яке було запрошано мами,тата,бабусі і дідусі учнів. На святі звучали вірші, пісні про батьків, дідусів і бабусів, про родину. Діти підготували цікаві міні сценки і смішинки.

Батьки брали активну участь у підготовці і проведення свята.Свято закінчилось обміном думками між батьками за крупним столом.

 

Переглядів: 437 | Додав: свят | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024