П`ятниця, 26.04.2024, 12:19
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу



            В школі відбулася зустріч з депутатами обласної ради від фонду “Тільки разом”. За словами В’ячеслава Рубльова, робота Волинської обласної ради на даний час налагоджена, як годинник.

Він сказав:

- Ми сконцентрувалися на тому, щоб кошти з бюджету надходили на ФАПи, садочки, школи. І саме сьогодні спільно із батьками, сільською радою і фондом ”Тільки разом” нам вдалося реалізувати проект “Цікаве навчання з сучасними інформаційними технологіями”. За спільно зібрані кошти в школу було придбано 5  SMART телевізорів, 5 кронштейнів, 5 накопичувачів та 5 подовжувачів, 5 мережевих фільтрів. Радник голови Волинської обласної ради В’ячеслав Володимирович Рубльов подарував школі ноутбук, запропонував подати директору школи Л.В. Мартинюку прохання на ім’я обласної ради про виділення 70 000 грн. на заміну вікон, висловив надію на подальшу плідну співпрацю .< ... Читати далі »

Просмотров: 398 | Добавил: свят | Комментарии (0)

25.04.       

           Ось уже 32 роки дзвони Чорнобиля стукають у наші серця, змушують зупинитися і озирнутися у 26 квітня 1986 року… Скільки зламаних доль? Сироти, що втратили батьків, ненароджені діти, хвороби, туга за рідним краєм. Усе це Чорнобиль, який забрав життя тисяч людей, зокрема тисячі дітей.

            В цей день школярі разом з педагогами схили голови перед усіма, хто ціною власного життя оплатив шанс на життя мільйонів

Просмотров: 369 | Добавил: свят | Комментарии (0)

17.04.         

            Традиційно в школі проходить звіт художньої самодіяльності округу. Ось і сьогодні 17 квітня до нас завітали всі бажаючі показати свої таланти. Діти співали, танцювали, вітали всіх присутніх флешмобом, ведуча декламувала вірші. Комісія на чолі з О. С. Підлужною особливо відмітила ансамбль учнів молодших класів за виконання пісні на слова і музику Н. Май “ А на рідній Україні солов’ї ” та тріо старшокласниць за пісню Вакарчука “Обійми” .

Всі учні отримали масу позитивних вражень від ... Читати далі »

Просмотров: 388 | Добавил: свят | Комментарии (0)

Протягом березня-травня в школі проводили родинні свята            

16 березня 2018 р. відбулося родинне свято «Свято дружньої родини», яке підготували для своїх батьків учні сьомого класу з класним керівником Іглінтович В.В. Була проведена щира, душевна розмова про сім’ю, про роль у ній батьків, бабусь та дідусів, про класну та шкільну учнівську родину. Семикласники продемонстрували створені дома стіннівки «Це я люблю робити з родиною». Розповіді дітей, про те як хто любить проводити час з близькими, доповнили їх рідні. Учні та батьки із задоволенням брали участь у конкурсах і змаганнях, де допомагали один одному, ... Читати далі »

Просмотров: 436 | Добавил: свят | Комментарии (0)

Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024