П`ятниця, 29.03.2024, 00:55
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу


Головна » 2015 » Березень » 6 » Участь в акції ''Напиши лист пораненому''
15:55
Участь в акції ''Напиши лист пораненому''

У нашій школі в 1 класі навчається Дроздова Ксенія, яка у зв'язку із воєнними діями на Сході України покинула свою домівку  в Свердловську Луганської області. Під час акції  ''Напиши лист пораненому'' вона разом із мамою написала лист у якому із вдячністю звертається до тих людей, які підтримали у важку хвилину.

Лист учениці 1 класу Дроздової Ксенії

Здрастуй, дорогий солдате!

 Пише тобі дівчинка, учениця першого класу. Звуть мене Ксюта. Вимушена була я залишити свою домівку посеред літа, бо залишатися в рідній хаті було небезпечно.

  Всюди було чутно постріли та вибухи, на вулицю виходити було зовсім страшно. Дякувати Богові , на Волині живе моя бабуся, яка, із задоволенням нас зустріла. Провела я у бабусі два останні місяці літа, а у вересні відрядили мене до школи. В. школі прийняли мене дуже дружно, навіть на першому дзвонику я мала таку честь давати саме перший дзвоник. І остаточно переконалася, що дуже добрі, веселі і дружні люди живуть на Західній Україні. Але, чомусь, на Донбасі розповсюдили зовсім іншу інформацію. Я, перебуваючи на волинській землі, маю можливість побачити усе на власні очі. Я зрозуміла, дорогий солдате, що народ України – це єдина нація, яка повинна жити в єдиній країні.

 Я дуже люблю свою країну – мою рідну Україну. Дорогий солдате, дуже вдячна тобі, що несеш службу без страху і що з гордістю називаєшся  Захисником Батьківщини. Що не сховався ти перед обличчям війни, а вийшов на передову, ризикуючи своїм життям. Дякую тобі, мій герою, що бережеш мій сон і спокій. Що завдяки тобі, мій солдате, я маю можливість, бачити ясне сонечко і блакитне небо кожного дня ідучи до школи.

 Я буду молитися Богові, щоб мир і спокій запанував на нашій Землі. Щоб перестали гинути люди, щоб солдати повернулися у свої сім’ї  живими та неушкодженими. Щоб принесли вони перемогу і гордо називалися героями своєї Батьківщини.

 Я Вас цілую і люблю, мій герою. Дуже сподіваюся, що мій лист хоч якось зігріє ваше серце.

 

Переглядів: 405 | Додав: Tolik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024