Середа, 24.04.2024, 04:17
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу


Головна » 2018 » Червень » 18 » Тиждень екології у школі
11:33
Тиждень екології у школі

З 20 по 24 травня 2018 року, в останній тиждень навчального року члени екологічного гуртка до Міжнародного дня захисту навколишнього середовища (6 червня) та з метою  привернення громадськості  до кричущого  екологічного стана України, провели тиждень екології.

     В рамках тижня були  проведені такі заходи: конкурс стінгазет: «Екологічні проблеми регіону». Найзмістовнішими  виявилися стінгазети: «Дзеркала в гнилій оправі» ( проблеми смітників навколо озер), « Бережіть і творіть красу земну» ( переконання в потребі берегти та примножувати природні багатства Землі) та « За крок до безодні» ( бездумне нищення лісів та його наслідки).

    Гуртківці також підготували відеопрезентацію « Природа волає SOS!», в якій розкрили екологічні проблеми західного регіону України.

     Захоплюючим та змістовним був захід «Екологія природи – екологія душі». Учні доступно т а цікаво розповіли глядачам про проблему смітників . З захопленням всі переглянули сценки « Іван- еколог у лісі» та « Зустріч під лавкою». В ході проведення цього заходу особлива увага  була звернена  на біорозклад деяких побутових відходів та висвітлені питання  їх правильної утилізації.

    Для учнів молодшого та середнього шкільного віку проводився захід « Сторінками Червоної книги». Діти ознайомилися з  рослинами та тваринами Волинської області, що занесені до Червоної книги України.

     В останній день тижня екології розпочато акцію: «Здай батарейку – збережи  довкілля!». Членами гуртка випущено  стінгазету « Батарейка мала –біда велика», де  в доступній формі подано матеріал про надзвичайну небезпеку таких невеликих побутових відходів. Також організовано збір батарейок, з метою подальшого їх відправлення на утилізацію на завод «Аргентум » (м. Львів). Три 5 літрові пластикові ємності для використаних  батарейок були поставлені  в загальноосвітній школі І – ІІІ ст. с. Вільхівка, Вільхівській сільсікій  раді та продуктовому магазині.

     Проведені заходи  ще раз переконали , що екологічна ситуація є дуже складною. І в Україні, і загалом на Землі  необхідно  вжити негайних заходів щодо покращення  стана довкілля.

Не залишаймося ж осторонь  цієї справи!

Переглядів: 431 | Додав: свят | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024