П`ятниця, 19.04.2024, 02:09
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу


Головна » 2018 » Січень » 18 » Педагогічна рада
11:51
Педагогічна рада

У  наш час велика кількість учнів відчуває нестійкий, дискомфортний стан, який сповільнює виконання шкільних вимог, породжує труднощі під час спілкування з педагогами та однолітками. Саме тому у школі  20 грудня   відбулася педагогічна рада на тему:«Комфортність навчання та виховання школярів як запорука формування успішної особистості» з  метою з’ясування впливу комфортності навчання та виховання на формування успішної особистості . Це питання є досить важливим і актуальним, оскільки  від того, наскільки учню комфортно у школі, чи хочеться йому щоранку переступати поріг школи і залежить якість освіти, виховання та психологічне здоров’я дитини.

Забезпечення успіху полягає  у досягненні школярами комфорту в навчальному середовищі як стану та якісної характеристики їхньої діяльності. Дирекція школи Мартинюк Л.В., Селедець М.В. в процесі проведення педагогічної ради використовувала різноманітні інноваційні форми роботи з колективом: прийоми складання «асоціативних кущів» , інформаційні повідомлення, творчу роботу в групах та презентацію виконаної роботи, аналіз результатів анкетування учнів 5-11 класів.

Директор школи розкрив основні складові комфортності, зазначив основні завдання вчителів, батьків. Дирекції школи у створенні сприятливих умов для комфортного середовища в школі. Психолог школи Кравчук Л.В. ознайомила присутніх з результатами анкетування учнів «Чи комфортно тобі в школі?». Розкрила суть і важливість досягнення психологічної комфортності. В ході педради  творчими групами вчителів детально розглянуто структурні компоненти комфортного навчання та виховання. а саме:  психологічна комфортність, інтелектуальна комфортність, фізична комфортність Педрада супроводжувалась комп’ютерною презентацією груп вчителів. Таким чином усі учасники  працювали над розвитком свого творчого потенціалу. Педрада пройшла динамічно, цікаво і результативно.

Переглядів: 462 | Додав: свят | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024