Неділя, 05.05.2024, 04:59
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу


Головна » 2021 » Квітень » 30 » Чорнобиль не має терміну давності.
12:07
Чорнобиль не має терміну давності.

 

      Щороку в дні, коли згадують аварію на ЧАЕС, чимало питань виникає в дітей. У 2021 році минає 35 років від того часу, коли сталася страшна трагедія не тільки для України, а й для усього людства. Вчителі ліцею з учнями провели заходи на спомин про ці трагічні події.

       Діти 1-3 переглянули «Казку про Чорнобиль» і обговорили її з вчителями. Учні 4 класу подивились документальний фільм «Чорнобиль». Зі школярами 5 класу класний керівник провела бесіду-набат «Дзвони Чорнобиля». Цікавою була година-спомин «Гірчить Чорнобиль крізь віки» для учнів 6 класу, а діти 7 класу були учасниками години-реквієму «Біда забрала в мене щастя радіти теплому дощу». Класний керівник 8 класу провела з вихованцями історичний репортаж «Чорнобиль в серці України, а тінь його по всій Землі.

       Вчитель біології і екології організувала круглий стіл»Чорнобиль…Трагедію…Наслідки…» з вихованцями 9 класу. Десятикласники обговорювали наслідки катастрофи на екологічній годині «Чорнобиль чорний біль нашої землі». Вчитель географії з випускниками розглянули питання, які виникнули в результаті аварії на годині спілкування.»Чорнобиль набагато більше, ніж просто катастрофа»            Учениця 7 класу Дмитрук Каріна написала віршовані твори про ЧАЕС і відправила у Волинський державний центр естетичного виховання учнів та професійно-технічних навчальних закладів. Учні 5-11 класів малювали малюнки і оформили виставку «Чорнобиль не має терміну давності». Школярі спільно з вчителями, працівниками будинку культури і бібліотеки с.Вільхівка і шкільної бібліотеки були учасниками літературно-музичної композиції»Чорнобиль ти в моїй крові».

     Для дітей заходи які були проведені стали свідченням того, що трагедію потрібно пам’ятати, вшановувати ліквідаторів. Співчувати тим, хто втратив рідні домівки.

Переглядів: 128 | Додав: sviat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024