Субота, 20.04.2024, 06:01
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу



Як завжди, у вересні розпочався Місячник профілактики ДТП "Увага! Діти на дорозі!". В усіх класах протягом тижня були проведені бесіди, вікторини, виставки малюнків. Ліцеїсти розробляли безпечні маршрути дороги з дому до школи і навпаки. Учні 7-8 класів виготовили плакат "Безпека на дорогах в умовах воєнного стану". 

Діти підтвердили вислів: "Якщо ти знаєш правила дорожнього руху і дотримуєшся їх - ти захищений!"

... Читати далі »

Просмотров: 27 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Сенс учнівського самоврядування у ліцеї полягає  не в управлінні одних дітей іншими,  а в навчанні всіх дітей основам демократичних відносин  у суспільстві,  у навчанні їх керувати собою, своїм життям в колективі. Участь у самоврядуванні допоможе учням сформувати у себе навички демократизму, уміння самостійно діяти, нестандартно мислити, приймати рішення, здійснювати їх і нести відповідальність.

У нашому ліцеї пройшли вибори учнівського самоврядування. Напередодні дня виборів пройшла зустріч з кандидатами, під час якої вони розказали про свої пропозиції. Головою учнівського парламенту було обрано Матвіюк Марію. Вибори пройшли дуже активно і цікаво. Вітаємо новообраного президента з перемогою, бажаємо впроваджувати політику демократії Нової школи, політику знань, порозуміння та поваги.

... Читати далі »

Просмотров: 31 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 04.09.2020 року №198 "Про організацію та проведення Дня фізичної культури та спорту та Всеукраїнського Олімпійського тижня" та з метою пропаганди здорового способу життя, розвитку олімпійського руху в Україні в нашому закладі був проведений Олімпійський тиждень. До участі у заходах були залучені всі діти ліцею . Учні молодших класів були учасниками запланованих "Веселих стартів" . Юні спортсмени визначали чия команда спритніша та швидша в цікавих естафетах, а вболівальники їх активно підтримували. Діти 5-9 класів були учасниками турнірів з баскетболу, тенісу. Старшокласники стали учасниками змагань з волейболу. Дівчата 8-11 класів провели невеличкий екскурс з ритмічної гімнастики. Класні керівники та вчителі основ здоров'я провели урок "Ми майбутні олімпійці".

... Читати далі »

Просмотров: 31 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Щороку в перший день осені в Україні відзначають День знань. Саме в цей день в усіх школах на урочистих лінійках лунають "перші дзвоники", які сповіщають про початок нового навчального року. Особливу увагу приділяють тим, хто йде перший раз у перший клас, адже для них цей день є особливий. Особливим він є і для одинадцятикласників, які чують востаннє перший дзвоник. 

Директор ліцею Леонід Володимирович привітав дітей, батьків і вчителів із початком навчального року. Сказав, що діти отримають знання та навички, які будуть корисні їм протягом всього життя.

Хвилиною мовчання учасникки заходу вшанували загиблого випускника Дмітрієва Олександра та всіх Героїв України.

Просмотров: 32 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

День Конституції України — це подія, з якої починається існування держави. Особливо це відчутно на даний час, коли Україна переживає такі нелегкі часи свого становлення. Коли кожного дня ситуація набирає все нових обертів. Сьогодні це є свято, проте із сумом в очах за померлих вірних синів та доньок нашої неньки Батьківщини. Хочеться в цей день побажати нашій рідній Україні та всім нам щасливого і спокійного вже найближчого майбутнього.

Просмотров: 47 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

1  червня на Горохівському стадіоні "Колос" проводився І етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю України "Козацький гарт". Команда Вільхівського ліцею гідно представила свій навчальний заклад та посіла третє місце. 

Просмотров: 47 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Щорічно 23 травня в Україні відзначають неофіційне свято - День Героїв України. В цей день ми вшановуємо пам'ять всіх героїв , які захищали свою державу, відстоювали її незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської агресії.. Це горде і одночасно сумне свято.

Учні Вільхівського ліцею взяли участь у заході "Герої нескореної країни", під час якого згадали Героїв усіх часів та подякували тим, хто захищає їх зараз.

... Читати далі »

Просмотров: 60 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Встає над світом щире сонце вранці

І землю гріє променем ясним.

А я іду по світу в вишиванці.

Я — українець! І горджуся цим.

В нас обереги вишивають здавна.

Така традиція в народі прижилась.

Вона прадавня, вічна й дуже славна.

В культурі й до сьогодні збереглась.

Ані вікам, ні моді не здолати...

Вона в людському серці і в душі.

У ній любові, мрій, надій багато

І ти традиції забути не спіши.

 

18 травня у Вільхівському ліцеї відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і ліцей замайорів різнобарвними візерунками української вишивки. В акції взяли участь не лише учні, а й увесь персонал ліцею. Протягом дня був проведено безліч виховних заходів даної тематики, ліцеїсти були залучені до флешмобу, а вчителі оформили виставку сучасних та старовинних вишиванок. 

... Читати далі »

Просмотров: 47 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

День матрі - це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен із нас з дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка зрозуміє, підтримає, допоможе і буде самовіддано любити. 

Учні Вільхівського ліцею взяли участь у відеофлешмобі під назвою "Голубка мама", в якому діти привітали усіх мам та бабусь. Нічого світлішого за маму та важливішого за родину у людини не може бути - про це з вдячністю говорили всі учасники флешмобу.

Просмотров: 49 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 37 38 »
Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024