Четвер, 25.04.2024, 11:31
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу



Зазвичай у нашій країні День вчителя відзначають у першу неділю жовтня. Це свято не лише вчителів, а й усіх педагогічних працівників та освітян. Тож школярі  нашого ліцею до цього свята готувались напередодні. Учні підготували цікаву гумористичну програму для своїх наставників, висловлювали вдячність педагогам за їхню працю. Також було проведено день учнівського самоврядування. 

Просмотров: 27 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Кожен рік в осінню пору у нашому ліцеї проходить посвята у козачата учнів 5 класу. Ця традиція існує багато років. 

На святі юні козачата продемонстрували свої знання з історії козацького руху, вміння розгадувати кросворди, ребуси, ознайомились із життям козаків, їх побутом та звичаями, що панували на Запорізькій  Січі. Цікавою була для дітей робота з виконання малюнка про життя козаків, вивчення козацьких пісень. П'ятикласники прийняли "Присягу" козачат. Наприкінці святкового заходу всіх чекала смачна солодка каша, яку приготувала класий керівник і привітала дітей з посвятою. 

... Читати далі »

Просмотров: 36 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

У Вільхівському ліцеї пройшли вибори Козацького братства. Завданням виборів було формування в учнів навичок співпраці на принципах партнерства, відкритості, демократизму, а також вміння дитячої самодіяльності до планування роботи, контролю та підведення підсумків навчальної, трудової, культурної та суспільно-корисної діяльності з допомогою педагогів. 

Діти обрали кошового отамана ліцею, членів Козацької ради, затвердили план роботи Козацького Братства на навчальний рік.

Просмотров: 32 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

День захисника та захисниці України – свято, що відзначається 1 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Учні Вільхівського ліцею взяли активну участь в організації та проведенні загальношкільного заходу «Герої нашого краю».

Зважаючи на події, що відбуваються в Україні країни, ліцеїсти виявили активну громадянську позицію, мистецькі здібності, зобразили глибину патріотичних почуттів, пронесли біль втрати, страху і водночас гордості за синів України.

Просмотров: 38 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Для того, щоб діти усвідомлювали важливість толерантного ставлення до інших народів у ліцеї було проведено урок пам'яті "Бабин Яр: без права забуття". Учні 11 класу підготували повідомлення про трагедію, переглянули відео, встановлювали причини і її звязки із сучасністю. Учні згадали, що 1 березня 2022 року росія нанесла ракетний удар ро меморіалу Бабин Яр. Окрім руйнувань комплексу загинуло п'ятеро людей . Вони вбивають жертв вдруге. Проте, ми це згадуємо знову і нашим ворогам не вдасться зруйнувати історичну пам'ять. Адже, Бабин Яр - це не тільки трагедія минулої війни, це урок на майбутнє, який знову і знову нагадує, як важливо запобігати насильству та берегти мир. Наш обов'язок - пам'ятати про це. 

У скорботі за навіки полеглими знову схиляємо голови.

... Читати далі »

Просмотров: 44 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

У Вільхівському ліцеї пройшов фізкультурно-оздоровчий захід "Челендж Фест" з метою популяризації фізичної культури та спорту, підвищення рухової активності та зміцнення здоров'я, залучення якомога більше учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом. Місцем проведення заходу було обрано спортивний майданчик, стадіон та спортзал. З великим задоволенням школярі виконали флешмоб-руханку, легкоатлетичний забіг, змагання з футболу, заняття з воркауту та естафета Cool Games.

... Читати далі »

Просмотров: 32 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Щорічно 26 вересня у світі відзначається Всесвітній день здоров,'я довкілля (World Environmental Health Day).
 Метою створення свята є залучення уваги громадськості до питань стану довкілля, а також просвіта людей про страшні наслідки  необдуманої людської діяльності.
Вихованці гуртка "Юні екологи"провели екскурсію на водойму. Гуртківці "ознайомилися з рослинним і тваринним світом узбережжя, спостерігали явище "цвітіння " води,з'ясували  його причини і наслідки,зустріли сліди життєдіяльності бобрів і гарно відпочили серед природи. Діти  також звернули увагу на стан прибережної території , на якій залишаються "сліди"  після відпочинку чи риболовлі місцевого населення .

... Читати далі »

Просмотров: 34 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

З 25 по 29 вересня у ліцеї пройшов тиждень протидії булінгу "Стоп булінг". Протягом тижня відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та запровадження адміністративної  відповідальності на вчинення булінгу (цькування). Ліцеїсти почули інформацію про види булінгу, міри покарання, навчилися відрізняти булінг від звичайного конфлікту. 

З дітьми початкових класів проведено квест-гру "Екзамен із протидії булінгу", а з учнями старших класів - інформаційну годину "Кібербулінг та засоби його  подолання". 

... Читати далі »

Просмотров: 40 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Волинський обласний молодіжний центр , спільно з громадською організацією "Тивер", організував захід з основ надання першої домедичної допомоги "Перший на місці події" для Горохівської громади в рамках реалізації програми "Молодь Волині".

Учні Вільхівського ліцею відвідали тренінг. Учасники навчалися важливим навичкам першої допомоги, які можуть врятувати життя у надзвичайних ситуаціях. Дізнались, як оцінити стан потерпілого та визначити, якої допомоги в першу чергу людина потребує, а також як зупиняти кровотечу. Кожен бажаючий отримав можливість відпрацювати навички на манекені, щоб набути практичний досвід.

... Читати далі »

Просмотров: 36 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

21 вересня, українці разом з цивілізованик світом відзначають Міжнародний день миру та День миру в Україні.

Міжнародний день миру є символом надії та співчуття для мільйонів людей у всьому світі, які прагнуть завершення збройних конфліктів та побудови світу без війн та страждань.  

Особливо це відчуття нині актуальне для нас – українців. Цей день – не лише символічна дата, але й важливе нагадування світу про те, що в нашій країні вже другий рік триває жорстока і кривава війна, яку почала росія. Ми пережили стільки випробувань і втрат, що справді можемо сказати, що як ніхто розуміємо цінність миру. 

Учні ліцею малювали малюнки та виготовили лепбук "День миру!" 

... Читати далі »

Просмотров: 29 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 37 38 »
Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024