П`ятниця, 19.04.2024, 11:48
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу



Сьогодні вересень строкатий

Святкує свій найперший день!

І знов шкільне осіннє свято

Кружля у вихорі пісень

       Настав довгоочікуваний для дітвори день – 1 вересня, свято Знань. Стало доброю традицією зустрічати Перше вересня, як велике і радісне свято. Учні школи привітали всіх присутніх зі святом, до вітань долучилися директор школи Л.В.Мартинюк, директор ПОСП «Україна» Г.Р.Шеремета.

... Читати далі »

Просмотров: 260 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

З нагоди Дня Європи 17 травня в школі провели урок "Європа починається з тебе"

Учні провели дискусію про європейську інтеграцію України, переглянули відео Європейський Союз, День Європи. Даний урок допоміг сформувати в учнів загальноєвропейський світогляд, сприяв накопиченню знань, умінь та навичок, необхідний для проживання в європейському співтоваристві.

Просмотров: 291 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

          

Учні школи активно долучалися до святкування Дня вишиванки.

 Всі одягли вишивані сорочки, адже наші пращури вважали, що сорочка, яка торкається прилягає до тіла має магічну силу, тому є оберегом людини. Четвертокласники разом з організатором дитячого колективу привітали всю шкільну громаду з святом.

            Також учні наголосили на тому, що з 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до указу Президента.

            А з березня 2014 року Верховна Рада України прийнята Постанову «Про підтвердження» курсу України н ... Читати далі »

Просмотров: 272 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

Верховна Рада України встановила відзначати 8 травня День пам`яті і примирення на честь усіх жертв Другої світової війни з 2015 року. Вшанування загиблих розпочинається 8 травня – разом з усією Європою та світом і продовжується традиційно 9 травня.

У школі в цей день було проведено мітинг – реквієм «Дай, Боже, ніколи нам війни не знати». Діти разом із вчителями згадали тяжкі дні життя українського народу у період Другої світової війни, вшанували загиблих хвилиною мовчання, переглянули відео, взяли участь у поминальній панахиді, поклали квіти біля пам'ятни

... Читати далі »

Просмотров: 292 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

26 квітня у школі було проведено лінійку пам’яті про найтрагічнішу дату в історії нашого народу, яка сталася весною 1986р.

 

         Діти разом із вчителями згадали і переглянули відео про те, що вночі раптово пролунав вибух на четвертому енергоблоці , були зруйновані стіни і над землею попливли величезні хвилі радіації. Багато зусиль постійно докладає наш народ для захисту і до нинішніх днів, а 9 листопада 2016 року було відкрито нову споруду “кофаймент” яка запобігатиме витоку радіацій.

   Хвилиною мовчання згадали всіх тих, хто загинув від наслідків аварій.

 

Просмотров: 266 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

 

    Кожного року учні нашої школи беруть участь у міжнародному природничому інтерактивному конкурсі конкурсі «Колосок».

   Цього року 44 учні розв'язували цікаві завдання конкурсу «Колосок – весняний – 2019».  Конкурс проводився з метою наукової популяризації природничих наук серед учнів. Результати участі учнів у конкурсі будуть оголошені до кінця травня. Учасників буде нагороджено громотами та призами.

Просмотров: 256 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

10 квітня учениці 10 класу Войтович Софія і Кривенька Анна взяли участь у районному фестивалі дитячої творчості «Дивосвіт дитячих талантів». Дует виконав пісню Р. Квінта та В. Коровського «Планета прагне любові». У виступі діти показали високу виконавську майстерність, вразили своїм виконанням слухачів та учасників концерту.

Просмотров: 264 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

Третій  рік поспіль у нашій рідній школі знаходить своє місце під сонцем інтелектуальний конкурс-гра «Соняшник».  Мета цього  освітнього проекту - навчити грамотності, розвивати особисті вольові й моральні якості.

      &nb ... Читати далі »

Просмотров: 319 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

Протягом  25 лютого – 1 березня проходив Всеукраїнський  тиждень права. З учнями 5-7 класів було проведено тренінгове заняття “ Ти – людина, отже маєш свої права.” На занятті діти познайомилися  з Декларацією прав дитини, пригадали українські казки і обговорили, які права дитини порушуються у цих казках. Цікавими для дітей були ігри “Попелюшка”, “Суд”,  “Знайди зайву картинку”.

Для учнів 10-11 класів було проведено “Юридичний аукціон”. Класні керівники з своїми вихованцями провели години спілкування на правознавчу тематику.

... Читати далі »

Просмотров: 283 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

В рамках проведення правого тижня 25 лютого 2019р. у 5 класі практичний психолог Кравчук Л.В. провела  тренінгові заняття на тему "Стоп булінг". Учні ознайомилися з проявами булінгу, розробляли стратегії подолання булінгу, називали джерела допомоги жертвам. Було переглянуто мультфільм та відео. Учні створювали долоньки допомоги та сердечка доброти. З учнями 5 класу психолог провела анонімне анкетування.

Просмотров: 304 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 37 38 »
Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024