Середа, 24.04.2024, 01:18
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу



Мова – серце нації

Нації вмирають не від інфаркту.
Спочатку їм відбирає мову.

  ... Читати далі »

Просмотров: 257 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

     

        20 лютого в школі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. Учні 7 класу з класним керівником, вчителем історії, розповіти, з чого все почалося. Хвилиною мовчання вшанували загиблих героїв, пригадали ті дні, які вже стали нашою історією. Перегляд відео «Штурм Майдана» не залишив байдужим нікого. У своєму зверненні до школярів зазначили, що Небесна Сотня є гордістю й прикладом для майбутніх поколінь, закликали всіх берегти Україну.

... Читати далі »
Просмотров: 243 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

15 лютого в Україні відзначають День вшанування бойових дій на території інших держав згідно указу 2004р. Наші співвітчизники брали участь у найбільш масштабній та трагічній війні в Республіці Афганістан, яка тривала понад 10 років. Тисячі воїнів загинули в боях, померли від ран, контузій травм і хвороб пропали безвісти. І кожен четвертий із них  наш співвітчизник. Зараз  в Україні понад 150 тисяч ветеранів афганської війни.

У школі було проведено зустріч із учасником бойових дій в Республіці Афганістан, вчителем фізкультури Грищуком Миколою Васильовичем. Учні мали змогу почути розповіді про тяжкі дні війни, життя солдат і місцевого населення.

... Читати далі »

Просмотров: 250 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

       08.02.2020 У школі відбулася зустріч з випусниками. Учні школи разом із своїми наставниками підготували цікаву, змістовну програму для гостей.

      Випусників вітали в стінах рідної школи: співали, танцювали, грали, інсценізували. У зустріч з дитинством полинули запрошені, які закінчили школу 30, 20, 10, 5 років і рік тому. Вони пригадали своє шкільне життя, як ніби це було тільки вчора.Учні школи подякували випусникам словами:

Усім, хто із щирістю прийшов у нашу школу ... Читати далі »

Просмотров: 257 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

 

           

      22 січня у школі було проведено лінійку до Дня Cоборності України. Діти показали літературно-сюжетну композицію про єдність України, переглянули тематичне відео про підписання Акту Злуки. Вчитель історії Процюк Н.Л. коротко розповіла про історію походження свята.

    У школі проходила акція «В день Злуки візьмемось за руки». Учні 5-11 класів мали завдання представити кожну область на к ... Читати далі »

Просмотров: 260 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

           У школі відбулося свято Нового року молодші школярі радо брали участь у хороводах, іграх і танцях, сценках. Батьки підтримували свою малечу, грали ігри разом з ними.

            Старшокласники активно долучалися до свята. Вони всі разом вибирали діда Мороза і Снігурку а потім грали ігри, конкурси, танцювали. Дід мороз і снігурка вітали всіх з новим роком і бажали їм здоров’я, радості, миру та злагоди.

Просмотров: 272 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

" Як зіронька в небі зійде, Миколай до нас прийде"

      У школі пройшло свято, яке дуже потішило учнів молодших класів та всіх присутніх. Четвертокласники, в яскравих костюмах, радо вітали школярів. Співали пісні Святому Миколаю, сценізували міні - сценки, вживались в ролі казкових героїв. Учасники і гості свята отримали масу задоволення. Святий Миколай всім школярам приніс подарунки та смачне медове печиво.

      Вчителька учнів четвертого класу, Катерина Адамівна, привітала дорослих і дітей зі святом Миколая, бажаючи всім щастя, любові і добра.

... Читати далі »

Просмотров: 277 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

     Учні 1-го класу підготували і провели свято " 100 днів у школі". Вчитель Валентина Євгенівна розповідала про те, що з давніх-давен дорослі ціле літо працювали у полі і діти помагали своїм батькам, а лише взимку мали змогу вчитися. Такі традиції залишились і до сьогодні.

       У гості до першокласників завітали казкові герої: голосистий Дзвіночок, незнайчик- Вовчик, хитра Лисичка, неслухняна Лінь, Червона Шапочка. Із цікавістю діти розв'язували логічні задачі, відгадували загадки, розповідали про знайомство із літерами і цифрами. ... Читати далі »

Просмотров: 244 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

  10 грудня у школі проходив день правових знань. Старшокласники виготовили стін газети Світ твоїх прав” , “Правовий калейдоскоп”. Впродовж тижня проводились заплановані заходи з знання учнями школи Конвенції прав дитини” кримінальної відповідальності неповнолітніх та покаранння за вчинення булінгу в учнівському колективі.

     12 грудня відбулася зустріч учнів школи з працівниками ювенальної превенції та служби у справах дітей. З школярами було проведено лекції, колективні та індивідуальні бесіди.

Просмотров: 231 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

     29   листопада   до  ,,Міжнародного  дня  порозуміння   з   Віл –інфікований ,,  психолог  Кравчук Л.В. та  організатор   дитячого  колективу   Гребенюк  Л.А  у  9-10  класах  провели   вікторину  ,,Життя   в  світі,  у якому  є  ВІЛ,,  та   заняття, СНІД - право вибору,,.

      Учні  з  цікавістю   розбирали  ситуації,  були  в  ролі  ВІЛ – інфікованих   та   ділились  своїми   відчуттями,  перебуваючи  у  цій  ролі.  Учні   продемонстрували   свою  обізнаність   з   цієї  проблеми .

... Читати далі »

Просмотров: 212 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 37 38 »
Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024