Четвер, 25.04.2024, 14:23
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу



25 лютого 2021 року виповнилося 150 років від дня народження видатної української літераторки Лесі Українки. За для популяризації та вшанування  творчості письменниці в нашій школі відбувалися тематичні заходи з нагоди відзначення. Слід зазначити, що учні школи разом із учителями протягом тижня втілювали життєвий і творчий шлях Лесі Українки. До цих заходів активно долучилися учні молодших класів читанням поезії Лесі Українки. Учні 5-го класу знайомилися з біографією поетеси, малювали малюнки до її творів. ... Читати далі »

Просмотров: 161 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

Мова – це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний скарб нації, засіб людського спілкування, вона живе в наших серцях. Ми з вами одержали у спадок сучасну українську мову-багату, розвинену, гнучку. Наше завдання – берегти цей національний дар, примножувати його, не засмічувати чужими і грубими словами, не забувати, щиро любити. Шанувати і плекати рідну мову – святий обов’язок кожного українця .

            В школі проходило відзначення Дня мови. Діти співали пісні, читали вірші.

... Читати далі »

Просмотров: 135 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

Майдан став символом боротьби до утвердження європейських цінностей. І за цю боротьбу, за оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. Переважна більшість з них – молоді і сильні люди. В ці дні ми вшануємо пам`ять і поминемо героїв Небесної Сотні. Адже їхній вчинок – то велика жертовна любов.

Учні 9 класу разом з педагогом-організатором і класним керівником переглянули відеофільм про трагічні події цих днів, читали вірші «Мамо не плач», «А сотню вже зустріли небеса», «Ми дякуємо вам, хлопці, за життя» і т.д.

... Читати далі »

Просмотров: 140 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

22 січня 1919 року збулась споконвічна мрія мільйонів українців – об`єдналися століттями відірвані одна від одної частини України. 22 січня 1990 року, взявшись один одного за руки, наші співвітчизники від Львова до Києва живим ланцюгом об`єднали Схід і Захід України.

      Соборність – це символ. Символ боротьби за волю та незалежність. ... Читати далі »

Просмотров: 147 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

                Новий рік от-от настане, а за ним - Різдво. Це час для неймовірного настрою, надії на диво, час подарунків, святкових застіль, смаколиків та звісно привітань. Усі наші близькі варті уваги та найкращих привітань у ці дні. Варто подарувати частинку свого тепла, любові та радості тим, кого любимо і поважаємо. Нехай ця радість і турбота проявляється у віршах, піснях і колядках.

               Дорогі батьки, учителі та учні школи. Нехай ці величезні зимові свята, як і усі дні наступного року, будуть щедрими на любов,взаєморозуміння і повагу.

              Нехай магічна чарівність цих свят буде в посмішках Ваших близьких, урочистих вітаннях, особливій теплоті, радості, які створюють дивовижне відчуття світла, злагоди і щедрої дол ... Читати далі »

Просмотров: 155 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

Цьому святу вже налічується багато століть. Ось і наші учні радо продовжують цю традицію.

Напередодні свята діти вивчили пісні, вірші, прибрали у своїх класах з тим щоб зустріти святого угодника Божого. В своїй уяві вони чекали, що сивобородий чоловік з величезним мішком, непомітно прийде до них і принесе подарунки, або прутики.

... Читати далі »

Просмотров: 146 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

Вже осінь закінчила усі свої художні справи. А справжня зима прийшла дуже раптово. Ще вчора все було похмурим, а сьогодні летять перші білосніжні сніжинки і їхня переможна хода вирішує прихід зими. Кількість сніжинок усе збільшується. Білосніжна пора – час для розваг дітвори. Ось і школярі разом з педагогом – організатором вибігли на шкільне подвір¢я  радіючи першому снігу. Діти весело провели час на свіжому повітрю радіючи приходу зими. ... Читати далі »

Просмотров: 161 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». До цієї акції долучилися й учні нашої школи.

В 10 класі проведено урок з Громадянської освіти «Ми – за толерантність!». Учні виготовили голубів толерантності  ... Читати далі »

Просмотров: 162 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Наша школа не лишається осторонь і активно долучається до акції.

«Наші долоньки – не для биття». Під таким гаслом психолог школи Кравчук Л.В. організувала проведення акції у 5 та 8 класах.

У 7 класі були проведені інтерактивні ігри з протидії ... Читати далі »

Просмотров: 164 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

В рамках міжнародної акації «16 днів проти насилля» відбулася зустріч з працівниками центру соціальної служби сім´ї, дітей та молоді. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов´язки.

Прац ... Читати далі »

Просмотров: 146 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 37 38 »
Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024