Четвер, 25.04.2024, 12:52
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу



Пам’ятний день 8 травня в Україні встановлений указом президента від 24 березня 2015 року. Відтоді Україна почала нову традицію святкування 8 та 9 травня разом з європейськими країнами.

Діти ліцею гідно вшанували подвиги своїх односельчан, їх внесок у перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні і висловили повагу всім борцям проти нацизму.

... Читати далі »

Просмотров: 127 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

         Учні нашого ліцею взяли участь у онлайн- фестивалі Дружин юних пожежників-рятівників. Школярі підготували програму виступу  в якій пропагували необхідність вивчення правил безпеки життєдіяльності та її пропаганди серед однолітків і населення, поваги до професій рятувальників, навичок збереження навколишнього середовища, правильних дій при виникненні надзвичайних ситуацій. Діти показали свої творчі здібності у конкурсних завданнях "Домашнє завдання","Відеоролик соціальної реклами".

Просмотров: 131 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

Великдень-одне з найдавніших і найважливіших християнських свят, що було встановлене на честь Воскресіння Ісуса Христа. Учні ліцею до цього свята розмальовували писанки і малювали малюнки. Кожна дитина показала свою творчість, вміння задумане перетворити в реальність, показати традиції своєї родини. Малюнки, писанки об’єднали в собі ціле писанкове диво. Діти бажали один одному здоров’я, радості і веселих свят.

Нехай Божа ласка

... Читати далі »
Просмотров: 133 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

Щорічно 22 квітня відзначається Міжнародний день Землі - свято, що ознаменувало початок сучасного екологічного руху. У цей день люди проголошують екологічні ініціативи і закликають дбайливо ставитись до планети. Завдання цього дня - привернути увагу до проблем навколишнього середовища, відродити нашу Землю.

        У нашій школі також пройшла акція «Чисте довкілля». Діти прибирали пришкільну територію. На уроках «Я досліджую світ» вчителі початкових класів вчили дітей сортувати сміття, провели екологічні уроки. Учні 4 класу разом з  педагогом-організатором

... Читати далі »

Просмотров: 133 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

 

        З робочим візитом на території с. Вільхівка побував голова Горохівського ОТГ Годик Віктор Леонідович. Він відвідав Вільхівський ліцей, де відбулась зустріч з депутатом Горохівської міської ради, директором ліцею Мартинюком Леонідом Володимировичем. Керівники оглянули територію і приміщення ліцею. У розмові було обговорено план подальшої роботи. Віктор Леонідович пообіцяв сприяти у вирішенні проблеми ліцею і в найближчий час допомогти поновити асфальтне покриття доріжок бруківкою! ... Читати далі »

Просмотров: 140 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

У будинку культури с.Вільхівка відбулася зустріч учнів, вчителів і працівників культури з Жигун Надією Григорівною. Добрими словами пригадали голову колгоспу «Шлях Леніна» Жигуна Володимира Андрійовича.

15 квітня виповнилося б 85 років заслуженому працівнику сільського господарства. Сільський староста Казун В.В., директор школи Мартинюк Л.В., організатор учнівського колективу Гребенюк Л.А., директор будинку культури Процюк Л.І., бібліотекар Філюк Ж.Ф., художній керівник Шваєвська Р.С. поклали квітим до пам’ятника Жигуна В.А і вшанували пам’ять хвилиною мовчання. ... Читати далі »

Просмотров: 131 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

       

На початку квітня у Вільхівці згадують славетного самобутнього композитора, автора гімну Волині Степана Федоровича Кривенького. 6 квітня 2021 р виповнилося б 80 років від Дня народження творця. Школярі долучилися до відзначення пам`ятної дати, взявши участь у презентації життєвого і творчого шляху Заслуженого працівника культуру України, послухали його відомі пі ... Читати далі »

Просмотров: 131 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

     Усе-таки здорово, що є раз на рік день, у який можна без боязко      пожартувати. Це свято примушує навіть тих людей, які є найсерйозніші, посміхатися. Сміх продовжує людині життя на роки, а іноді і десятиліття.

     Ось і в нашому ліцеї учні 4 касу разом з педагогом-організатором весело провели День сміху на свіжому повітрі. Школярі розказували смішні історії, грали ігри: «Розсміши товариша», «Пожартуй зі мною», згадували веселі пригоди зі свого дитинства. ... Читати далі »

Просмотров: 143 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

У ці весняні дні слово і постать Великого Кобзаря з особливою силою єднають українців усього світу.

Шевченко – гордість і слава нашого народу. Духовне джерело, з якого ми черпаємо глибо ... Читати далі »

Просмотров: 135 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 37 38 »
Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024