Четвер, 16.05.2024, 01:53
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу



Зазвичай у нашій країні День вчителя відзначають у першу неділю жовтня. Це свято не лише вчителів, а й усіх педагогічних працівників та освітян. Тож школярі  нашого ліцею до цього свята готувались напередодні. Учні підготували цікаву гумористичну програму для своїх наставників, висловлювали вдячність педагогам за їхню працю. Також було проведено день учнівського самоврядування. 

Просмотров: 32 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Кожен рік в осінню пору у нашому ліцеї проходить посвята у козачата учнів 5 класу. Ця традиція існує багато років. 

На святі юні козачата продемонстрували свої знання з історії козацького руху, вміння розгадувати кросворди, ребуси, ознайомились із життям козаків, їх побутом та звичаями, що панували на Запорізькій  Січі. Цікавою була для дітей робота з виконання малюнка про життя козаків, вивчення козацьких пісень. П'ятикласники прийняли "Присягу" козачат. Наприкінці святкового заходу всіх чекала смачна солодка каша, яку приготувала класий керівник і привітала дітей з посвятою. 

... Читати далі »

Просмотров: 43 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

У Вільхівському ліцеї пройшли вибори Козацького братства. Завданням виборів було формування в учнів навичок співпраці на принципах партнерства, відкритості, демократизму, а також вміння дитячої самодіяльності до планування роботи, контролю та підведення підсумків навчальної, трудової, культурної та суспільно-корисної діяльності з допомогою педагогів. 

Діти обрали кошового отамана ліцею, членів Козацької ради, затвердили план роботи Козацького Братства на навчальний рік.

Просмотров: 38 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024