Середа, 15.05.2024, 21:08
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу



День захисника та захисниці України – свято, що відзначається 1 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Учні Вільхівського ліцею взяли активну участь в організації та проведенні загальношкільного заходу «Герої нашого краю».

Зважаючи на події, що відбуваються в Україні країни, ліцеїсти виявили активну громадянську позицію, мистецькі здібності, зобразили глибину патріотичних почуттів, пронесли біль втрати, страху і водночас гордості за синів України.

Просмотров: 43 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Для того, щоб діти усвідомлювали важливість толерантного ставлення до інших народів у ліцеї було проведено урок пам'яті "Бабин Яр: без права забуття". Учні 11 класу підготували повідомлення про трагедію, переглянули відео, встановлювали причини і її звязки із сучасністю. Учні згадали, що 1 березня 2022 року росія нанесла ракетний удар ро меморіалу Бабин Яр. Окрім руйнувань комплексу загинуло п'ятеро людей . Вони вбивають жертв вдруге. Проте, ми це згадуємо знову і нашим ворогам не вдасться зруйнувати історичну пам'ять. Адже, Бабин Яр - це не тільки трагедія минулої війни, це урок на майбутнє, який знову і знову нагадує, як важливо запобігати насильству та берегти мир. Наш обов'язок - пам'ятати про це. 

У скорботі за навіки полеглими знову схиляємо голови.

... Читати далі »

Просмотров: 48 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

У Вільхівському ліцеї пройшов фізкультурно-оздоровчий захід "Челендж Фест" з метою популяризації фізичної культури та спорту, підвищення рухової активності та зміцнення здоров'я, залучення якомога більше учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом. Місцем проведення заходу було обрано спортивний майданчик, стадіон та спортзал. З великим задоволенням школярі виконали флешмоб-руханку, легкоатлетичний забіг, змагання з футболу, заняття з воркауту та естафета Cool Games.

... Читати далі »

Просмотров: 37 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024