Неділя, 19.05.2024, 23:42
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу



Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 04.09.2020 року №198 "Про організацію та проведення Дня фізичної культури та спорту та Всеукраїнського Олімпійського тижня" та з метою пропаганди здорового способу життя, розвитку олімпійського руху в Україні в нашому закладі був проведений Олімпійський тиждень. До участі у заходах були залучені всі діти ліцею . Учні молодших класів були учасниками запланованих "Веселих стартів" . Юні спортсмени визначали чия команда спритніша та швидша в цікавих естафетах, а вболівальники їх активно підтримували. Діти 5-9 класів були учасниками турнірів з баскетболу, тенісу. Старшокласники стали учасниками змагань з волейболу. Дівчата 8-11 класів провели невеличкий екскурс з ритмічної гімнастики. Класні керівники та вчителі основ здоров'я провели урок "Ми майбутні олімпійці".

... Читати далі »

Просмотров: 38 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Щороку в перший день осені в Україні відзначають День знань. Саме в цей день в усіх школах на урочистих лінійках лунають "перші дзвоники", які сповіщають про початок нового навчального року. Особливу увагу приділяють тим, хто йде перший раз у перший клас, адже для них цей день є особливий. Особливим він є і для одинадцятикласників, які чують востаннє перший дзвоник. 

Директор ліцею Леонід Володимирович привітав дітей, батьків і вчителів із початком навчального року. Сказав, що діти отримають знання та навички, які будуть корисні їм протягом всього життя.

Хвилиною мовчання учасникки заходу вшанували загиблого випускника Дмітрієва Олександра та всіх Героїв України.

Просмотров: 39 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024