Неділя, 19.05.2024, 21:06
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу



6 грудня відбувся черговий збір Козацького братства на якому діти презентуали свої матеріали про видатних гетьманів України. Зібрані матеріали оформили у курінних куточках.

Просмотров: 58 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

В рамках проведення міжнародної акції "16 днів проти насилля" у  Вільхівському ліцеї було проведено ряд заходів: урок-квест "Ми проти насильства", година спілкування до Дня боротьби з насильством щодо жінок, гра-квест "В країні добра", година спілкування з медичною сестрою "1 грудня - Всесвітній день солідарності з ВІЛ-позитивними людьми", гра-вест "Мій світ без булінгу", День волонтера "Моя участь у волонтерському русі". 

На підведення підсумків акції діти виготовили плакати "Мій світ права" та "Правовий калейдоскоп".

... Читати далі »

Просмотров: 66 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

В 10 класі нашого ліцею вчителькою історії Процюк Н. Л. був проведений урок-мітинг «Бабин Яр: без права на забуття».  Учні  ознайомились з однією із найтрагічніших сторінок нашої історії, переглянули кадри документальних хронік, фрагменти к/ф про Бабин Яр, фотографії окупованого нацистами Києва 1941 року та дізналися багато фактів про масові знищення єврейського населення. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих.
    На цьому уроці ми згадали не лише жертв війни та Бабиного Яру, а й тих громадян, які з ризиком для власного життя та життя своїх рідних, рятували євреїв від нацистського геноциду. Подвиг цих українців є прикладом справжнього героїзму, важливим моральним уроком історії. Жахливі злочини  проти людей, все побачене і почуте не залишили байдужими нікого.
 Такі заходи сприяють вихованню в молоді взаємоповаги, патріотизму, толерантності, міжнаціональної та міжрелігійної злагоди та порозуміння.

< ... Читати далі »

Просмотров: 63 | Добавил: vilhivka2 | Комментарии (0)

Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024