Неділя, 28.04.2024, 11:48
Ви увійшли як Гість |
Група "Гости" | RSS

Волинська область.

Луцький район .

с.Вільхівка вул.Шевченка 15

http://vilhivka.at.ua/

E-mail: vilhivka2@ukr.net








Меню сайту
Статистика
Курс Валют
Форма входу



" Як зіронька в небі зійде, Миколай до нас прийде"

      У школі пройшло свято, яке дуже потішило учнів молодших класів та всіх присутніх. Четвертокласники, в яскравих костюмах, радо вітали школярів. Співали пісні Святому Миколаю, сценізували міні - сценки, вживались в ролі казкових героїв. Учасники і гості свята отримали масу задоволення. Святий Миколай всім школярам приніс подарунки та смачне медове печиво.

      Вчителька учнів четвертого класу, Катерина Адамівна, привітала дорослих і дітей зі святом Миколая, бажаючи всім щастя, любові і добра.

... Читати далі »

Просмотров: 278 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

     Учні 1-го класу підготували і провели свято " 100 днів у школі". Вчитель Валентина Євгенівна розповідала про те, що з давніх-давен дорослі ціле літо працювали у полі і діти помагали своїм батькам, а лише взимку мали змогу вчитися. Такі традиції залишились і до сьогодні.

       У гості до першокласників завітали казкові герої: голосистий Дзвіночок, незнайчик- Вовчик, хитра Лисичка, неслухняна Лінь, Червона Шапочка. Із цікавістю діти розв'язували логічні задачі, відгадували загадки, розповідали про знайомство із літерами і цифрами. ... Читати далі »

Просмотров: 245 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

  10 грудня у школі проходив день правових знань. Старшокласники виготовили стін газети Світ твоїх прав” , “Правовий калейдоскоп”. Впродовж тижня проводились заплановані заходи з знання учнями школи Конвенції прав дитини” кримінальної відповідальності неповнолітніх та покаранння за вчинення булінгу в учнівському колективі.

     12 грудня відбулася зустріч учнів школи з працівниками ювенальної превенції та служби у справах дітей. З школярами було проведено лекції, колективні та індивідуальні бесіди.

Просмотров: 233 | Добавил: sviat | Комментарии (0)

Друзі сайту

МОН

http://www.sqe.gov.ua/





Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
календар
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода
Кошик
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024